Huizen zonder zorgen.

 • Ref. Rumbeke, Hoogstraat 24

  Vlot verkocht. Dank aan Floris voor de goede zorgen, de professionele aanpak en natuurlijk de verkoop. Verkoop handelspand met woning

  Fam. Degryse - Pelckmans (Lingerie Olijf)

 • Ref. Gullegem - Kleppe Voetweg 19

  Ik ben zeer tevreden van Immo Bossu en vooral van Darky. Dankzij hem werd mijn huis zeer vlug en vlot verkocht. Ook bij de aankoop van mijn ander huis verliep alles zeer vlot. Darky is een zeer vriendelijke en correcte makelaar, daar kunnen veel immobiliën bureaus een voorbeeld aan nemen.

  Rosita Vereecken

 • Ref. Houthulst - Koordedraaiershoek 33

  Een dikke pluim voor de firma Immo Bossu en zeker voor Darky die onze woning te Houthulst in 5 weken verkocht heeft. We zijn super tevreden !!

  Fam. Theuninck - Hendrickx

 • Ref. Moorslede - Kruiskedreef 1

  We willen jullie bedanken voor de goede inzet, goede reclame en medewerking. Dankzij IMMO BOSSU is onze hoeve snel verkocht.

  Dhr. Luc Hemeryck en mevr. Christine Naert

 • Ref. Passendale - Rozestraat 24

  Hierbij wens ik Immo Bossu te feliciteren en natuurlijk ook te bedanken voor de manier waarop de verkoop werd afgehandeld. Vanaf dag 1 - onze eerste ontmoeting - tot de verkoop zelf (slechts enkele dagen later) werd er professioneel gehandeld zowel naar mezelf toe, als verkoper, als naar de kopers toe. U was steeds stipt bij de afspraken en alles was zeer duidelijk uitgelegd ook tijdens de meeting met de koper voor het tekenen van de compromis. Het was me een echt plezier om met Immo Bossu te mogen samen werken en u hebt me steeds op de hoogte gehouden, dit gezien de afstand. Nogmaals bravo en veel succes !

  Dhr. Dubuisson

 • Ref. Geluwe - Dadizelestraat 48

  Aan alle medewerkers van Immo Bossu zeggen wij hartelijk dank voor de snelle en vlotte verkoop van onze hoeve. We hadden nooit durven dromen dat onze hoeve in amper 6 weken tijd zou verkocht zijn. Proficiat ! Speciaal een woordje van dank aan Darky Serroen en Floris Vantyghem voor de praktische kant, om alles in goede banen te leiden en de juiste mensen hiervoor aan te spreken. Zij zijn de drijvende kracht achter Immo Bossu. De kopers en wij waren heel tevreden over jullie professionele aanpak. Nog veel verkoop-succes en nogmaals een dikke MERCI ! Verkoop hoeve : 8/04/2015

  Fam. Ramboer Gabriël en Maria