Huizen zonder zorgen.

Some description

 

1. Onderzoek

Alvorens wij bij uw thuis komen praten gaan we eerst op onderzoek uit. Via ons intern systeem houden wij alle verkoopcijfers van de afgelopen jaren nauwkeurig bij. Wij zoeken vergelijkbare woningen zodat wij voor u een correcte waardebepaling kunnen garanderen. Onze inbreng is om u een eerlijk advies te geven over de waarde van uw woning. Wij kunnen wel gouden bergen beloven maar op lange termijn zorgt dit voor frustratie en onvrede langs beide partijen.

2. Kennismakingsgesprek

Op uw verzoek komen wij praten over de verkoop van uw woning. U geeft u ons een rondleiding door de woning waarbij u alles kan toelichten wat betrekking heeft op uw woning. Denken we maar aan een vernieuwde cv-ketel, eventuele lekkages, deze kunnen wij dan gelijk noteren. Na de rondleiding nemen wij plaats en bespreken we uw plannen.

Kocht u reeds een andere pand? Verhuist u naar het buitenland? Of wenst u te verhuizen? Dit alles is belangrijk om DE gepaste verkoopsstrategie voor uw woning op te stellen. Aan de hand van dit alles bepalen we samen een correcte vraagprijs van uw woning.

3. Promotie

Hierbij een aantal activiteiten die wij hanteren om uw woning te verkopen:

  • Plaatsing van uw woning op de grootste woningsites (oa. immoweb, immovlan, zimmo, ... )
  • Plaatsing van uw woning op onze eigen website
  • Passende publiciteit aan uw woning
  • Op uw verzoek kunnen we een Open-Huis-dag verzorgen.
  • Affichage in onze vaak bekeken vitrine
  • Buurtmailing

Hiernaast hanteren we onze belangrijkste troef namelijk ons eigen klantenbestand. Dankzij onze jarenlange vastgoedactiviteiten beschikt Immo Bossu over een up-to-date klantenbestand die actief gebruikt wordt om onze klanten te informeren omtrent nieuwe woningen waar zij al zo lang van dromen.

 

4. Bezichtigingen en terugkoppeling

Als potentiële kopers uw huis willen bezichtigen dan kunnen ze zowel in de week als in het weekend bij ons terecht. Een flexibele houding is hierbij erg belangrijk. Bij het maken van afspraken en houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen en verwittigen u hiervan ruim op voorhand.  Na afloop van de bezichtiging koppelen we ieder bezoek altijd persoonlijk met u terug! In de loop van de volgende dagen na dit bezoek brengen wij u constant op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen hieromtrent.

5. Evaluatie

Als er een tijdje niemand komt kijken, dan houden we wel contact met u. We proberen ook zoveel  mogelijk de ontwikkelingen op de woningmarkt aan u terug te koppelen zodat u altijd weet hoe de marktsituatie is. Komt er niet snel iemand kijken dan organiseren we een open huis om mensen  binnen te halen. Zo volgen wij de verkoop van uw woning nauwgezet op! U bent ook altijd welkom om op kantoor even bij te praten. De deur staat altijd open.

6. Onderhandelingen

Als een kijker verder wil met uw huis kan het gebeuren dat er een bod wordt uitgebracht.. Dit bod  leggen wij u voor en adviseren u hoe te reageren. Dit onderhandelingstraject is een erg gevoelige en  emotionele aangelegenheid en wij weten precies hoe hiermee om te gaan. Wij zijn er altijd voor u en uw belang staat voorop.

7. Afwikkeling

Als we een onderhandeling succesvol hebben afgerond dan maken wij de compromis op waarin alle gemaakte afspraken worden verwerkt. Deze trachten we zo spoedig mogelijk samen door te lichten.  Als alles getekend is, sturen wij de stukken naar de notaris.

8. After-Sales

Bij de notaris nemen wij afscheid van onze verkopers en de kopers. Wij blijven natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen of eventuele onduidelijkheden.

Nieuwsgierig geworden naar onze persoonlijke aanpak?  Wij geven u graag meer informatie over de verkoop van uw woning.

GEEN RESULTAAT = GEEN KOSTEN

 

Some description